WUNDERKIND LOKOMOTIVE O VELIKIM OČEKIVANJIMA: / 'Godi mi kada me uspoređuju s Xavijem, ali više vučem na drugog Španjolca'

Image
Foto: Pixsell, Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pred mladim plejmejkerom Lokomotive je velika karijera

20.10.2018.
9:45
Pixsell, Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Luka Ivanušec je svakako jedan od najperspektivnijih mladih igrača Hrvatske, uz bok Lovri Majeru ili Anti Palaversi. Mladi veznjak trenutno sjajno igra u dresu Lokomotive, s kojom drži treće mjesto na tablici, a već ima i nastup za seniorsku reprezentaciju, za koju je 2017. postao i najmlađi strijelac.

Uoči teškog susreta protiv Hajduka, Ivanušec je razgovarao o svojim uzorima na terenu, eventualnom prelasku u Dinamu i laskavim usporedbama sa Xavijem Hernandezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Godi mi kada me uspoređuju sa Xavijem, ali više vučem na Iniestu'

"Svakako mi godi kada me uspoređuju sa Xavijem, ipak je on jedan od najboljih veznih igrača u povijesti, ali mislim da nismo baš slični igrači. Mislim da više vučem na Andresa Iniestu, malo sam eksplozivniji igrač", rekao je Ivanušec za 100posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ne bih rekao da je to pritisak. Prije bih rekao da mi je to dodatna motivacija, ali znam o kakvim se igračima radi i trebam ja još jako puno raditi da bih se mogao s njima uspoređivati", dodao je.

"Najviše volim gledati Lionela Messija i Neymara, ali kako igram na poziciji veznjaka uzor mi je ipak Iniesta. Općenito, najviše volim Barcelonu i njihov stil nogometa. Sviđa mi se tiki-taka i to što dosta drže loptu u nogama. Takav nogomet preferiram", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo