WIMBLEDON BI ZBOG SP-A MOGAO OSTATI BEZ FINALA! / Teniski majstor iznenadio obećanjem na granici ludosti

Image
Foto: AFP

Po njemu je takvo što sasvim opravdano

5.7.2018.
8:52
AFP
VOYO logo

Francuski tenisač Gael Monfils plasirao se u 3. kolo Wimbledona i priznao da bi u slučaju ulaska u finale cijenjenoga Grand Slam turnira na travnatoj podlozi meč za naslov – predao.

Umjesto teniske borbe koja bi mu mogla donijeti vječnu slavu 31-godišnji Parižanin, nekoć šesti tenisač ATP-ove ljestvice, polufinalist Roland Garrosa i US Opena, odlučio bi se umjesto izlaska na središnji teren na gledanje finala Svjetskog nogometnog prvenstva ako bi u njemu nastupala francuska nogometna reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale mundijala u Rusiji i Wimbledona igra se istog dana, u nedjelju 15. ovog mjeseca, i Monfils tu nema problema priznati da bi 'predao kako bi mogao gledati finale SP-a'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je dio kulture'

"Ne mogu se sjetiti Wimbledona od prije četiri godine, sa Svjetskim prvenstvom je priča drugačija. Znate, većina ljudi voli nogomet. To je dio kulture."

Budući da Wimbledon nema prijenose utakmice Monfils nogomet prati preko mobitela. Utakmicu Engleske i Kolumbije gledao je tako, a kad je došlo do toga da će odluka pasti nakon pucanja jedanaesteraca pohitao je u pivnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam penale, bilo je sjajno. Bio sam u restoranu i na mobitelu vidio da se spremaju jedanaesterci. Potom sam vidio pivnicu i ondje otišao gledati. Bilo je nevjerojatno, ludo. Ne mogu to opisati. Skakalo se, vrištalo..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo