Bomba iz Londona: Mario Mandzukic u slavnom klubu?

19.5.2014.
12:12
VOYO logo

Nakon osvajanja FA Cupa i prekida devetogodisnjeg trofejnog posta u Arsenalu vlada veliki optimizam. U klubu se menadzeru spremaju na raspolaganje staviti rekordan iznos predviden za pojacanja i lov na prvi premierligaski naslov od 2004.

Upitan hoce li uskoro potpisati produljenje, Wenger je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, jer cu otputovati u Brazil 10. lipnja".

Wengerov prioritet trenutno je nagovoriti rezervnog vratara Lukasza Fabianskog i desnog beka Bacaryja Sagnu na ostanak, a onda krece u potragu za novim pojacanjima. Francuski menadzer zeli novog napadaca, centralnog veznog i desnog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9xRFyFUVz_w

Sto se napadaca tice, Daily Mail navodi kako su prvi na listi Wengerovih zelja Mario Mandzukic (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrid). Sto se veznjaka tice, favoriti su Lars Bender (Bayer Leverkusen) i Morgan Schneiderlin (Southampton), dok se imena Sergea Auriera (Toulouse), Caluma Chambersa (Southampton) i Micaha Richardsa (Manchester City) spominju kao kandidati za zamjenu Sagne u slucaju njegovog odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O situaciji Marija Mandzukica u Bayernu raspisali su se brojni europski mediji, a medu njima i katalonski El Mundo Deportivo koji 27-godisnjeg napadaca dovodi u vezu s Barcelonom.

Podsjetimo, odnos izmedu Mandzukica i Bayernovog trenera Pepa Guardiole vjerojatno je trajno narusen, tako da je sasvim izgledno da ce hrvatski reprezentativac predstojece ljeto biti prodan, sto je dao naslutiti i izvrsni predsjednik bavarskog diva Karl-Heinz Rummenigge. Iz El Mundo Deportiva su od Mandzukiceva agenta Ivana Cvjetkovica pokusali doznati nesto vise, ali on je ostao ''zakopcan''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu nista reci. Nemam nikakve sluzbene informacije iz Bayerna da bih mogao nesto reci", istaknuo je Cvjetkovic, a slican je odgovor dao i na pitanje ima li istine u glasinama engleskih medija da je blizu Mandzukicev transfer u Chelsea.

"Shvatite me da ne mogu reci nista. Bolje je da ne dajem nikakve izjave dok se ne sastanem s celnicima Bayerna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku clanka El Mundo Deportivo navodi da bi Mandzukic zbog svoga stila igre bio napadac po mjeri Barcelone. Takoder, dnevnik dodaje da ima informacije da su ljudi povezani s dovodenjem Alena Halilovica u Barcelonu izvijestili celnike katalonskog kluba o Mandzukicevoj volji da dode na Camp Nou.

''Braca Zdravko i Zoran Mamic, koji kontroliraju cijeli hrvatski nogomet, zadrzali su blizak odnos s celnicima Barcelone'', stoji u zakljucku Mundo Deportiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo