WENGER NAPOKON PRESTAO ŠKRTARITI: / Arsenal ruši klupski rekord i dovodi stroj za golove

Image
Foto: AFP/OLI SCARFF

Menadžer Arsenala Arsene Wenger prijašnjih je godina bio optuživan da je previše štedljiv i da zato na Emirates zaobilaze velika pojačanja.

1.7.2017.
15:04
AFP/OLI SCARFF
VOYO logo

Prema izvještaju BBC-a, Arsenal je na pragu dovođenja fantastičnog napadača Lyona Alexandrea Lacazettea (26). Topnici će za sjajnog strijelca srušiti klupski rekord, očekuje se da će platiti Lyonu između 50 i 60 milijuna eura odštete. Dosadašnji je rekord držao Mesut Özil koji je 2013. došao iz Real Madrida uz odštetu od 47 milijuna eura.

Propao transfer u Atletico

Wenger je u potrazi za kvalitetnim strijelcem budući da je Alexis Sanchez blizu odlaska, najvjerojatnije u Manchester City. U Lacazetteu bi trebao dobiti vrhunskog napadača s obzirom da je riječ o čovjeku koji je prošle sezone bio drugi strijelac francuske lige s 28 golova, a u dosadašnjih je 275 službenih utakmica za Lyon postigao 129 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lacazette je bio blizu potpisa za Atletico Madrid, ali transfer je propao nakon što je Sportski arbitražni sud (CAS) odbio žalbu Rojiblancosa i onemogućio im registraciju novih igrača sve do siječnja sljedeće godine. Priliku je iskoristio Arsenal kojem će francuski reprezentativac biti drugo ovoljetno pojačanje, nakon lijevog beka Seada Kolašinca koji je kao slobodan igrač došao iz Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo