WENGER DAO SAVJET ZIDANEU: / 'Trebao bi otići na Otok. Trenutačno ima dvije opcije, da sam na njegovu mjestu znao bih koju odabrati'

Image
Foto: AFP/OLI SCARFF

Obojica su bez posla, ali se očekuje da bi se uskoro mogli vratiti.

13.12.2018.
18:47
AFP/OLI SCARFF
VOYO logo

Legendarni francuski nogometni trener Arsene Wengere dao je savjet svom mlađem sunarodnjaku Zinedineu Zidaneu. Trenutačno su obojica bez posla, ali je pitanje vremena kada će se vratiti u igru. Wenger se spominjao u kombinacijama za PSG i Bayern, a Zidane se najviše povezivan s Manchester Unitedom, ali također i s Bayernom.

Dugogodišnji strateg Arsenala smatra kako bi Zidaneu bilo nabolje da karijeru nastavi u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napeta borba za naslov

"Ako želite raditi na vrhunskoj razini morate otići na Otok. To je jedina zemlja gdje se šest klubova bori za naslov. U ostalim prvenstvima možete već u prosincu reći tko će biti prvak, a tu su i zemlje poput Francuske gdje se prvak zna već u rujnu", izjavio je Wenger za beIN SPORTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zidane je u vrlo teškoj situaciji. Bio je u najvećem klubu na svijetu i vjerujem da ima dvije mogućnosti. Mora odabrati hoće li sjesti na klupu momčadi koja je spreman odmah osvojiti Ligu prvaka i ostale trofeje ili neku koju bi on gradio i bio uključen u njezin napredak. U njegovom slučaju ja bih izabrao drugu opciju", poručio je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo