'Pogledajte snimku pa sami recite tko je zabio Hajduku!'

Davor Vugrinec u subotu je u dresu Slaven Belupa zabio svoj 126. pogodak i tako se na ljestvici najboljih strijelaca Prve HNL izjednačio s Igorom Cvitanovićem.

26.3.2012.
13:05
VOYO logo

Nogometni entuzijast Vladimir Škegro, piše Vjesnik, tvrdi da Vugi treba još jedan pogodak da bi se zaista izjednačio s Cvitom. Naime, sudeći po jednoj staroj snimci, plavi centarfor zabio je 127 pogodaka, no za jedan je zakinut.

"Prisjetite se derbija odigranog u Maksimiru 13. svibnja 2000. godine. Dinamo je pobijedio Hajduk sa 3:1, a vi samo pogledajte snimku pogotka za 1:0 pa recite tko je strijelac", upozorava Škegro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka pokazuje kako je za 1:0 loptu u Pletikosinu mrežu skrenuo Cvitanović, no pogodak se piše bivšem Dinamovu kapetanu Igoru Bišćanu i ispravljanja zapisnika danas ne može biti.

"Rok za sve prigovore na zapisnik istječe 48 sati nakon utakmice. Pravo je sudionika da reagiraju na zapisnik, to je dokument koji se potpisuje. Dakle, ja ga nemam pravo promijeniti čak i da vidim dokaz na snimci. Moramo poštovati proceduru i rok. Da je i sam sudac nakon isteka tog roka izjavio da je upisan neki pogrešan detalj, da je loptu u gol skrenuo taj i taj, to više ne bi ušlo u zapisnik", rekao je povjerenik natjecanja Prve HNL Josip Brezni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo