VRSALJKO OPISAO ŠTO JE OSJETIO NAKON PROMAŠENOG MODRIĆEVOG PENALA: / Ovo sve govori

Image
Foto: AFP

'U tom trenutku osjetiš prazninu, ali rekli smo da sad sljedi nova igra i da trebamo usmjeriti energiju na ono što dolazi'

1.7.2018.
23:58
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala u Nižnjem Novgorodu boljim izvođenjem 11-eraca svladala Dansku sa 4-3 (1-1, 1-1).

DRAGO ĆOSIĆ OVOG JE PUTA NADMAŠIO SAMOGA SEBE: Poslušajte kako je popratio veliku pobjedu

Junak pobjede bio je vratar Danijel Subašić koji je obranio tri 11-erca u raspucavanju, da bi pobjednički pogodak za četvrtfinale postigao Ivan Rakitić. Danska je povela nakon samo 58 sekundi igre golom Mathiasa Jorgensena, a izjednačio je Mario Mandžukić u 4. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska imala veliku priliku riješiti pitanje pobjednika prije izvođenja 11-eraca

Hrvatska je imala veliku priliku riješiti pitanje pobjednika prije izvođenja 11-eraca, ali je udarac Luke Modrića s bijele točke u 116. minuti obranio Kasper Schmeichel. Šime Vrsaljko nakon utakmice za kamere HTV-a je kazao:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

TOTALNA LUDNICA NA GLAVNOM ZAGREBAČKOM TRGU: Ovakvo navijanje sigurno će odvesti Vatrene do pobjede

Image

TOTALNA LUDNICA NA GLAVNOM ZAGREBAČKOM TRGU: Ovakvo navijanje sigurno će odvesti Vatrene do pobjede

"Znali smo da će teško biti, malo nas je presjekao taj rani gol, srećom vratili smo se brzo. Utakmica je bila tvrda, oni nisu izgubili 18 utakmica zaredom. Ne mogu opisati riječima kako se sad osjećamo", izjavio je Vrsaljko.

ŠTO SU TOČNO NAPRAVILI SUBAŠIĆ I SCHMEICHEL? ČUDO! Hrvatski golman tek drugi u povijesti s ovakvim uspjehom

Jeste li očekivali da se HR može vratiti nakon promašenog Modrićevog penala?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Cijelo drugo poluvrijeme, dobrih 20 minuta su Danci dominirali'

"U tom trenutku osjetiš prazninu, ali rekli smo da sad sljedi nova igra i da trebamo usmjeriti energiju na ono što dolazi. Na kraju je i Kuka poentirao, vjerujte da mu nije bio lako. To pokazuje njegovu veličinu. Danci su bili jako jako neugodni, stvarno su jedna od najtvrđih ekipa. Idemo se pripremiti za iduću utakmicu", zaključio je Vrsaljko.

Robert Prosinečki, HRT-ov stručni sukomentator, prokomentirao je dominaciju Danske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo drugo poluvrijeme, dobrih 20 minuta su dominirali. Oni znaju igrati, imaju igru,, u jednom trenutku su bili opasni. Ono što smo očekivali od naših, to smo dobili od njih. Nije niti čudo da dvije godine ili 18 utakmica, nisu izgubili. Niti sad nisu izgubili u regularnom dijelu, kao niti u produžetku", kazao je Robert Prosinečki.

Stipe Pletikosa očekivano se osvrnuo na Danijela Subašića. Legendarni bivši golman Vatrenih rekao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke svima, posebno Subašiću, čovjek je bio fantastičan i skinuo 3 penala. Ne sjećam se kad je neki vratar skinuo tri penala u lutriji kaznenih udaraca na SP-u".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo