VRSALJKO IZ PRVE RUKE OBJASNIO ČIME SU IH SLOVENCI IZNENADILI: / 'Tu smo se morali tražiti čitavih 20 minuta'

Image

Nakon utakmice za Novu TV su svoje dojmove ispričali hrvatski nogometaši Šime Vrsaljko i Dominik Livaković

24.3.2021.
23:27
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022 porazom u Ljubljani od Slovenije 1:0. Strijelac pobjedničkog gola za Sloveniju bio Sandi Lovrić (15).

Svjetski doprvaci doživjeli su neugodan poraz u Ljubljani, a Slovenija je po prvi puta pobijedila Hrvatsku u desetom međusobnom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je razočarala igrom u Ljubljani, a izabranici Zlatka Dalića su igrali smo u prvih 15 minuta, kada su stvorili jedine dvije prilike za pogodak, ali nisu iskoristili smušenost slovenske obrane. U 15. minuti Slovenija je postigla sretan gol, a taj pogodak je mnogostruko podigao razinu želje i agresivnosti kod Slovenaca, na što Hrvatska nije imala odgovora. Hrvatski napad razbijao se u čvrstu slovensku obranu na čelu sa najskupljim vratarem svijeta Oblakom i sjajnim igračem utakmice, stoperom Mevljom.

Image
DALIĆ DETEKTIRAO RAZLOGE NEUSPJEHA: /

'Od toga trenutka više nismo bili na razini. Ništa osim poraza nismo zaslužili'

Image
DALIĆ DETEKTIRAO RAZLOGE NEUSPJEHA: /

'Od toga trenutka više nismo bili na razini. Ništa osim poraza nismo zaslužili'

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice za Novu TV su svoje dojmove ispričali hrvatski nogometaši Šime Vrsaljko i Dominik Livaković.

"Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo kontrolu, ali nismo dobro ušli u kvalifikacije. Gol smo primili iz polušanse. Oni su momčad koja je organizirana i defenzivno dobro stoje. Mi smo igrali dobro, pokušavali smo sve, ali nismo uspjeli. Moje mišljenje je da nije lijepo izgubiti, ali vidjela se razlika u kvaliteti na terenu i to je dobro. Treba čestitati Slovencima, a mi imamo sad dvije utakmice koje moramo pobijediti", rekao je Vrsaljko nakon utakmice pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su nas iznenadili na odbijenim loptama, tu su bili agresivni. Tu smo mi 20 minuta prvog dijela nakon gola se tražili. Čitavo 2. poluvrijeme smo igrali dobro, pokušali smo 3-5-2 formaciji, ali svaki put kad bismo došli pred gol, oni su se branili s 11 igrača", rekao je Vrsaljko te progovorio o svom povratku među Vatrene koji je jedna od rijetkih pozitivnih stvari koja se dogodila danas u Stožicama.

"Znači mi to puno, jer je reprezentacija nešto sveto za mene. Sretan sam da mogu opet braniti boje Hrvatske. Dok budem zdrav, uvijek ću biti na dispoziciji, u dobru i u zlu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Danas smo bili favoriti pa - eto'

"Na početku dobro krenuli, presjekao nas je taj gol. Možemo im samo čestitat na pobijedi. Nekog je od naših dirala lopra kod gola, ali otišla u gol. Nismo imali sreće, moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice. Nemamo više prava na kiks", rekao je nakon utakmice Livaković pa dodao:

"Malo nas je presjekao taj gol. Pokušavali smo, ali nije nas išlo. Moramo sad dići glave i pobijediti dvije sljedeće utakmice. Danas smo bili izraziti favoriti pa - eto. U svaku utakmicu moramo ući maksimalno", zaključio je prvi hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo