IGRAO JE I ZA JUVE / Vrlo zanimljivo pojačanje Rijeke i to usred sezone. Doveli su bivšeg srpskog reprezentativca zvučnog prezimena

Image
Foto: Foto: RIJEKA

Prvo je igrao za Juve, zatim je prešao u Torino, gdje je igrao protiv veoma respektabilnih protivnika

1.4.2022.
17:20
Foto: RIJEKA
VOYO logo

Rijeka je usred napete završnice Prve HNL dovela vrlo zanimljivo pojačanje. Kao slobodan igrač stigao im je bivši mladi srpski reprezentativac veoma zvučnog prezimena, Dennis Stojković. Ne znamo je li štogod u rodu legendarnom Draganu Stojkoviću Piksiju, ali ako ima imalo njegova igračkog talenta bit će veliko pojačanje za Rijeku.

Stojković je velik dio svoje karijere proveo u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da je Rijeka veliki klub i prije dolaska. Sviđa mi se grad, ljudi, u svlačionici su me odlično prihvatili. Zadovoljan sam što sam dobio priliku potpisati. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog krila, ali spreman sam igrati gdje god treba. Ovo je za mene nova prilika da se borim i dajem sve od sebe", rekao je 19-godišnji Stojković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao za Juve i Torino

Dennis je vrlo rano započeo karijeru i to u Italiji gdje je igrao za Torino i Juventus. Prvo je igrao za Juve, zatim je prešao u Torino, gdje je igrao protiv veoma respektabilnih protivnika.

"U tom periodu u Torinu smo igrali odlično, upisali puno dobrih rezultata na raznim turnirima. Igrali smo protiv Chelseaja i Barcelone", rekao je Stojković koji je nakon jedne utakmice protiv Chelseaja s 14 godina dobio priliku otići u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je proveo 8 mjeseci, nakon čega se opet vratio u Torino, a stigao je i poziv za mlade reprezentacije Srbije. Nakon toga je bio u LASK-u i Olimpiji te je zatim otišao u Partizan, gdje je 3. kolovoza, na 18. rođendan, dobio ugovor. U ljeto 2021. godine vratio se u Torino, gdje je bio dio mlade ekipe. Nova prilika za napredak i nogometni iskorak pružila mu se u Rijeci, a on ju je objeručke prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo