VRLO OPASNI NAPISI U TALIJANSKIM MEDIJIMA: / Žestoko prozvali Dinamo - 'Izigrali su ih i iskoristili. Posao propada'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Talijani tvrde kako se u Milanu osjećaju "izigrano i iskorišteno" zbog silnih medijskih napisa

21.1.2020.
14:19
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Torinski sportski dnevnik izašao je s poprilično ofenzivnim izjavama prema Dinamu. Naime, sve se više čini kako je posao s Milanom oko transfera najskupljeg i najboljeg igrača Dinama, Danija Olma, zapravo propao ili je barem zamrznut. Tuttosport tvrdi kako postoji nekoliko problema zbog kojih je transfer Olma trenutno nemoguć.

Talijani tvrde kako se u Milanu osjećaju "izigrano i iskorišteno" zbog silnih medijskih napisa o Olmovu transferu u Hrvatskoj. "U Milanu vjeruju da su žrtva medijskog hypea u Hrvatskoj koji se stvorio nakon što su procurile informacije o pregovorima. Osjećaju da ih je Dinamo povećanjem medijske pozornosti iskoristio za podizanje cijene svom igraču te da je interes Milana iskoristio kako bi stavio Olma na aukciju. Aukciju u kojoj Zvonimir Boban i Paolo Maldini neće sudjelovati", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

dani olmo (gnk dinamo zagreb) during Tournament round - Atalanta vs Dinamo Zagreb , Soccer Champions League Men Championship in Milano, Italy, November 26 2019//IPAPRESSITALY_IPA_IPA17769887/1911271151/Credit:Francesco Scaccianoce / I/SIPA/1911271154, Image: 485104195, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Francesco Scaccianoce / I / Sipa Press / Profimedia

Kažu i kako postoji problem s Milanom i financijskim fair-playem jer im ne mogu dati 30 milijuna eura, a da prethodno nisu prodali barem jednog igrača približne vrijednosti Olmu. Navodno, piše Tuttosport, kako su i zahtjevi menadžera oko provizija za Olma bili neprihvatljivi Milanu pa je na kraju cijeli transfer, ha možda čak i propao.

Za Olma, za sada, nema previše straha jer ga potražuje Leipzig, Wolverhampton i navodno Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo