VRIJEME JE ZA NOVI IZAZOV: / Još jedan hrvatski nogometaš dolazi na Apeninski poluotok

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (27) mogao bi u završnici prijelaznog roka napustiti redove kijevskog Dinama.

23.8.2016.
11:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako se posljednjih tjedana nagađalo da je na meti engleskih klubova Sunderlanda i Middlesbrougha, prema pisanju talijanskih medija, Vida je na pragu prelaska u Torino. Trebao bi u taj klub doći kao zamjena za srpskog stopera Nikolu Maksimovića za kojeg se očekuje da će ovih dana biti prodan, najvjerojatnije Napoliju.

Zamjena za srpskog stopera

U Torinu su kao idealnu alternativu za Maksimovića označili Vidu, a talijanski Sky Sport tvrdi da je dogovor s igračem već postignut. Sada se trebaju dogovoriti i dva kluba, a Gazzetta dello Sport procjenjuje da će Torino platiti Dinamo između sedam i osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je karijeru počeo u Osijeku iz kojeg je 2010. otišao u Bayer Leverkusen. Godinu dana kasnije je pojačao zagrebački Dinamo iz kojeg je u siječnju 2013. prešao u redove kijevskog imenjaka. Prošle je sezone u ukrajinskom prvaku igrao na prilično visokoj razini, kako na mjestu stopera, tako i na lijevom i desnom boku. Vrlo dobar dojam koji je ostavio na Europskom prvenstvu u Francuskoj povećao je zanimanje za njega i čini se da je došao trenutak za napuštanje Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo