zaplijenjen u Srbiji / 'Vraćen je po strogim pravilima navijačkog kodeksa’: Trocida dobila natrag najbitniji transparent

Image
Foto: Torcida Split

Transparent je pao u ruke srpske policije nakon povratka navijača Torcide s putovanja u sklopu ogleda pretkola Europa lige sa bugarskom Slavijom

7.10.2018.
16:12
Torcida Split
VOYO logo

Srpska policija je početkom kolovoza nakon incidenta na benzinskoj postaji, tijekom kojeg je privedeno tridesetak pripadnika Toricde osumnjičenih za pljačku benzinske postaje, zaplijenila jedan od najbitnijih gostujućih transparenata Hajdukovih navijača.

Naime, transparent je pao u ruke srpske policije nakon povratka navijača Torcide s putovanja u sklopu ogleda pretkola Europa lige sa bugarskom Slavijom. Nekoliko mjeseci kasnije taj transparent je vraćen u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je nečasno oduzet od strane srpske policije, transparent je jučer vraćen po strogim pravilima navijačkog kodeksa i ultras mentaliteta (bez ikakvog trgovanja) od United Forcea, navijača Rada. Ostvareni su iznimno službeni kontakti bez ikakvih posrednika. Primopredaja je odrađena na beogradskom aerodromu", objavljeno je na Torcidinoj službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo