NA ODLASKU / Vlašiću se ispunjava želja: West Ham ima idealno rješenje za Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac nije se snašao u Premier ligi stoga je izgledno da bi ju mogao napustiti

7.7.2023.
12:54
Profimedia
VOYO logo

Talijanska La Stampa ovog petka piše kako je engleski premierligaš West Ham ponudio Torinu oko 20 milijuna eura i hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikolu Vlašića za Perra Schuursa.

Image
POVRATAK KUĆI /

Čega se treba odreći Perišić da bi se vratio u Hajduk?

Image
POVRATAK KUĆI /

Čega se treba odreći Perišić da bi se vratio u Hajduk?

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Vlašić je kao posuđeni igrač West Hama boravio u Serie A, u Torinu te se odlično snašao u momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Postigao je ukupno pet pogodaka te upisao osam asistencija, a nakon svega je itekako zainteresiran da karijeru nastavi u Torinu.

West Ham je za otkup njegovog ugovora tražio 13 milijuna eura, a Torino je nudio deset. No, sada se, piše La Stampa, pojavila nova mogućnost koja se čini i prilično realnom. West Ham je zainteresiran za 23-godišnjeg nizozemskog obrambenog igrača Perra Schuursa te su spremni ponuditi oko 20 milijuna eura i Nikolu Vlašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino je za Schuursa već dobivao jake ponude od Napolija i Liverpoola te ih je zasad odbojao, ali ovo je i Torinu šansa koju bi mogao zgrabiti. La Stampa navodi kako bi idući dani mogli razjasniti situaciju oko ove razmjene.

Schuurs je prošle godine došao u Torino iz Ajaxa te je prošle sezone igrao vrlo dobro u sastavu koji je na kraju zauzeo deseto mjesto na ljestvici Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo