VLAŠIĆEV EVERTON IZ LOŠEGA U GORE: / Novi krah kluba koji je na pojačanja potrošio više od 150 milijuna eura

Image
Foto: AFP

Nogometaši Evertona nastavili su s lošim rezultatima u engleskom prvenstvu, u susretu sedmog kola na svome su Goodison Parku izgubili od Burnleyja s 0-1.

1.10.2017.
17:42
AFP
VOYO logo

Pogodak koji je gostima osigurao tri boda postigao je Jeff Hendrick u 21. minuti. Hrvatski veznjak Nikola Vlašić u prvom je premierligaškom startu igrao je do 69. minute za Everton koji je sa sedam osvojenih bodova na tek 16. mjestu ljestvice. Burnley je, pak, skočio na šestu poziciju s 12 bodova.

Arsenal do sigurne pobjede

Evertonu je ovo bio drugi poraz na Goodisonu ove sezone, a jednako su toliko upisali tijekom cijele prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom nedjeljnom susretu Premier lige Arsenal je na Emiratesu pobijedio Brighton and Hove Albion s 2-0 (1-0) i došao na peto mjesto ljestvice. Arsenal je rutinski slavio pogocima Nacha Monreala u 16. i Alexa Iwobija u 56. minuti, dok je novi prvoligaš u svom prvom gostovanju kod Topnika razočarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugovječni menadžer Arsenala Arsene Wenger sada ima pobjede protiv 45 različitih suparnika u Premier ligi čime je prestigao legendarnog trenera Manchester Uniteda Alexa Fergusona (44). Arsenalu je, pak, ovo bila 11. uzastopna domaća pobjeda, računajući sva natjecanja. Samo je jednom u povijesti imao dulji niz, bilo je to 2009. kada je skupio 12 domaćih pobjeda zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo