VLAŠIĆ ZABIO GOLČINU VOLEJEM I VRATIO SVOJ KLUB U UTRKU ZA NASLOV: / Vatreni ponovo bio najbolji igrač. Pogodak je prekrasan

Image

Vlašić je poentirao u 52. minuti nakon kombinacije s Rondonom

6.3.2021.
15:24
VOYO logo

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić bio je strijelac drugog gola za moskovski CSKA u 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Ahmata iz Groznog u susretu 21. kola ruskog prvenstva.

Vlašić je poentirao u 52. minuti nakon kombinacije s Rondonom. Vlašić je prvo jedan centaršut glavom podigao na rub peterca, od tamo pak Rondon glavom vraća loptu nazad Vlašiću na nekih 14 metara od gola i to ravno na volej, koji Hrvat efektno posprema u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

6372188 29.10.2020 CSKA's Nikola Vlasic reacts after the Europa League soccer match between CSKA Moscow and Dinamo Zagreb, in Moscow, Russia.,Image: 566278289, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Upravo je Rondon postigao prvi pogodak na utakmici u 38. minuti i to iz kaznenog udarca kojega je zbog igranja rukom skrivio Zoran Nižić. Vlašić, kojemu je ovo bio deveti prvenstveni pogodak u sezoni, odigrao je svih 90 minuta za CSKA i prema SofaScoreu bio je najbolji igrač utakmice uz Fernandesa i Rondona, dok je Nižić odigrao čitav susret za Ahmat.

Drugi CSKA sada ima 40 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Zenita, dok je Ahmat 11. sa 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo