VJEROJATNO NAJVEĆI RONALDOV PROMAŠAJ U KARIJERI: / Pogledajte kako je 'Cristiano Sivonjić' s metar i pol promašio prazan gol

Image

Treći Juventus sada ima 62 boda, jedan manje od drugog Milana, a tri više od četvrtog Napolija

11.4.2021.
17:20
VOYO logo

Nekadašnji centarfor Dinama, Ilija Sivonjić, postao je, barem ovdje u Hrvatskoj, sinonim za promašenu stopostotnu šansu na prazan gol. Njemu se to dogodilo 2009. godine kada je u dresu Dinama protiv Cibalije promašio prazan gol s manje od pola metra udaljenosti, kada je umjesto šuta slučajno zagazio preko lopte i time ju zadržao s krive strane gol-linije.

Sivonjić je kasnije imao solidnu karijeru, ali cijeli život ga prati taj promašaj i do dana današnjeg njegovo ime se često koristi pri opisivanju promašaja stopostotnih šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, vjerovali ili ne, jedan takav promašaj dogodio se i Cristianu Ronaldu. U utakmici 30. kola talijanske Serie A, Juventus je slavio protiv Genoe s 3-1.

Juventus je poveo lijepim udarcem Kuluševskog (4) u samom otvaranju utakmice, a na 2-0 povisio je Morata (22) iz protunapada sredinom prvog dijela i velikog promašaja Cristiana Ronalda koji je s nekih metar i pol promašio prazan gol i pogodio stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašaj Ronalda i gol Morate pogledajte OVDJE.

Image

11 Aprile 2021 Torino, Italia sport calcio Juventus Vs Genoa - Campionato di calcio Serie A TIM 2020/2021 - Allianz Stadium Nella foto: Cristiano Ronaldo (Juventus F.C.);

April 11, 2020 Turin, Italy sport soccer Juventus Vs Genoa - Italian Football Championship League A TIM 2020/2021 - Allianz Stadium In the pic: Cristiano Ronaldo (Juventus F.C.);,Image: 604754574, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nadu u pozitivan rezultat Genoi početkom nastavka vratio je Scamacca (49), no McKennie (70) nakon izbjegnutog zaleđa pogodio za konačnih 3-1. Milan Badelj odigrao je čitavu utakmicu, dok je Marko Pjaca igrao drugo poluvrijeme za Genou koja je ostala 13. sa 32 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći Juventus sada ima 62 boda, jedan manje od drugog Milana, a tri više od četvrtog Napolija koji je kao gost svladao Sampdoriju sa 2-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo