VISOKI DUŽNOSNIK BAYERNA PROGOVORIO U BUDUĆNOSTI IVANA PERIŠIĆA: / 'Hoćemo li ga otkupiti od Intera? Moram još jednom naglasiti...'

Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Perišić će ostati na posudbi u Bayernu do 23. kolovoza i završetka Lige prvaka

3.7.2020.
23:06
pressinphoto / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Jedan od vodećih ljudi Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge, progovorio je o sudbini nekih igrača, među kojima je u hrvatski reprezentativac Ivan Perišić pa je sada napokon poznato kakav je točno status Hrvata. Vatreni je prije nekoliko dan pristao na 50 postotno smanjenje plaće kako bi još dva mjesec ostao u Bayernu, ali se još ne zna hoće li klub otkupiti njegov ugovor.

Image
MNOGI NISU SVJESNI ŠTO JE SALIHAMIDŽIĆ UPRAVO NAPRAVIO PERIŠIĆU: /

Njegova izjava ponižavajuća je za sjajnog Vatrenog

Image
MNOGI NISU SVJESNI ŠTO JE SALIHAMIDŽIĆ UPRAVO NAPRAVIO PERIŠIĆU: /

Njegova izjava ponižavajuća je za sjajnog Vatrenog

No, prije toga progovorio je o jednom drugom pitanju koje više nego druga trenutačno brinu navijače. Naime, Thiago Alcantara ne želi potpisati novi ugovor, a aktualni mu istječe idućeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide u liverpool?

“Ozbiljno smo s njim pregovarali i ispunili sve njegove želje, ali izgleda da on želi nešto novo isprobati prije kraja karijere. Znam da se priča o interesu Liverpoola, ali nije bilo kontakta s njima. Ako mu je to želja moramo se nositi s tim. Ne želimo ga dogodine izgubiti besplatno. Ovo vam jasno poručujem”, kazao je Rummenigge za Sport1. Mnogi umjesto njega u Bayernu žele Havertza.

“Njegov transfer iz financijskih razloga ove godine neće biti moguć. Svi klubovi se bore s financijskom izazovima i tako će biti sve dok ne budemo igrali pred publikom”, pojasnio je. A onda je na red došao IvanPerišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Karl Heinz RUMMENIGGE, (management chairman), gesture, skeptical, single image, one-cut motif, portrait, portrait, portrait. "Pro Evolution Soccer" is the name of the soccer simulation by manufacturer Konami. Everything new in the 2019/2020 season: FC Bayern Munich will probably cooperate with Konami in the upcoming season. The Japanese video game giant is the maker of the PES / Pro Evolution Soccer series and the clear competitor to EA Sports' "FIFA" series. FC Bayern Munich - Presentation of the new Platinum partnership with the Japanese video game manufacturer KONAMI. Soccer 1. Bundesliga, Season 2019/2020, on 07/11/2019. | usage worldwide, Image: 457424390, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

“Hoćemo li ga otkupiti od Intera? To još nismo odlučili, ali moram još jednom naglasiti, Bayern se također skopčava s velikim ekonomskim izazovima”, rekao je zankovito. Što se tiče Coutinha dodao je kako su je postojala opcija da ga otkupe ali je istekla.

Kolika je kriza u Bayernu govori da su Prema medijskim napisima krilnog igrača Cityju platili fiksnih 49 milijuna eura, a još 11 milijuna bi se moglo sliti u klupsku blagajnu druge momčadi engleske Premier lige, ako Sane ispuni potrebne uvjete za isplatu bonusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je legendarni Nijemac i oko toga hoće li Bavarci još kupovati ovog ljeta.

“Na tom pitanje sada ne mogu ozbiljno odgovoriti. Već imamo sjajnu momčad, ali treba reći i to da će sljedeće sezone biti jako gust raspored”, opet je znakovit bio Rummenigge. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo