VIŠE NEMA TAJNI: / Slaven Bilić pokušava u West Ham dovesti zvijezdu Juventusa

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nalazi se u posljednje vrijeme u velikim problemima u svome West Hamu.

24.8.2016.
15:08
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Posebno je kritična situacija u ofenzivnoj liniji. Andre Ayew, koji je došao iz Swanseaja za 24 milijuna eura, ozlijedio se u prvoj utakmici premierligaške sezone protiv Chelseaja i Bilić neće moći računati sljedeće četiri mjeseca. Drugi napadač Andy Carroll ozlijedio se, pak, u prošlotjednoj utakmici protiv Astre u Europskoj ligi i izbivat će s travnjaka oko šest tjedana. . On je ozlijedio koljeno u utakmici protiv Astre (1-1) u završnom pretkolu Europske lige i bit će izvan travnjaka oko šest tjedana. S nešto lakšim ozljedama su trenutno izvan pogona i ofenzivni veznjaci Manuel Lanzini i Sofiane Feghouli.

'Zaza je vrhunski igrač'

Bilić stoga pokušava dovesti u klub još jednog napadača, a najčešće se spominju Wilfried Bony iz Manchester Cityja i Simone Zaza iz Juventusa. O njima je hrvatski stručnjak govorio na konferenciji za novinare uoči uzvratnog dvoboja protiv Astre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bony je opcija jer igra na poziciji za koju tražimo pojačanje. Zazu smo pokušali dovesti prošle godine. Vrhunski je igrač, vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Posudba ne dolazi u obzir'

A da ni talijanski napadač nije imun na West Ham potvrdio je njegov otac i agent Antonio Zaza. Međutim, postoji jedna stvar koja bi se mogla pokazati kao prepreka transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"West Ham već dugo prati Simonea. Riječ je o sjajnom klubu, ali moram naglasiti jednu stvar: ako Simone bude odlazio iz Juventusa, nećemo prihvatiti posudbu", poručio je stariji Zaza za čijeg je sina zainteresiran i Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo