Glavni i odgovorni potvrdio najljepšu priču za Modrića!

16.8.2012.
18:32
VOYO logo

Već drugo ljeto priče o mogućem Modrićevom transferu pune medijske stupce, a ono što nije uspjelo Chelseaju prošlog ljeta, uspjet će, izgleda, Realu ovoga.

Villas-Boas već je u potrazi za Modrićevom zamjenom, a o dugotrajnoj sagi oko transfera hrvatskog veznjaka kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, to nije bilo odvlačenje pažnje. Postavili smo plan za igrača i držali smo ga se. Igrač trenira samostalno i ne ometa naše okruženje. Mislim da ćemo imati zaključak u sljedećih par tjedana. Očekujemo da će ovdje trenirati. On je i dalje Tottenhamov igrač, ali iz onoga što mi je predsjednik rekao, pregovori su u tijeku. Malo su zastali prije dva tjedna, ali su se nastavili nedavno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O potencijalnim zamjenama za Modrića portugalski strateg nije htio precizno govoriti, iako otočni mediji navode da je prvi na popisu želja veznjak Porta Joao Moutinho.

"Očito smo istaknuli nekoliko rješenja. Imali smo prvotne kontakte s nekoliko klubova, ali mislim da ne možemo učiniti ništa dok se ova situacija ne riješi jer već imamo određen broj igrača na toj poziciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski nogometni drugoligaš Monaco i službeno je kompletirao transfer talentiranog 18-godišnjeg argentinskog veznjaka Lucasa Ocamposa iz River Platea. Potpisao je Ocampos šestogodišnju suradnju s klubom iz Kneževine uz odštetu od nekih 11 milijuna eura. Monaco je prošlu sezonu proveo u drugoj ligi, a iako nije odmah u prvoj sezoni uspio izboriti povratak u elitni razred francuskog nogometa, klub je dobio veliku financijsku injekciju preuzimanjem od strane bogatog ruskog vlasnika Dmitrija Ribolovleva. Prethodno Ocamposu, Monaco je doveo Andreu Raggia, Jakoba Poulsena, Delvina Ndingu i Emira Bajramija, kao i Claudija Ranierija na poziciju trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo