'Oni su korak iznad Modrića, morat će poraditi na spremi'

Nakon predsezonske pripremne utakmice protiv New York Red Bulla, menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas komentirao je novosti vezane uz budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića...

1.8.2012.
13:17
VOYO logo

"Luka sada prolazi kroz dvostruke samostalne treninge i kada se vratimo u London dat ćemo igračima vremena za odmor i tada ćemo odlučiti što je najbolje da Luka učini", rekao je Villas-Boas za Sky Sport.

"On je Tottenhamov igrač i mora biti u dobrom mentalnom stanju da bi se vratio treninzima jer su njegovi kolege korak iznad i morat će poraditi na programu na svojoj fizičkoj spremi", dodao je portugalski menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u utorak navečer Tottenham je u Harrisonu u New Jerseyju pobijedio New York Red Bullse 2:1 i osvojio Barclays New York Cup. Bila je to Tottenhamova posljednja utakmica u sklopu predsezonske turneje po Sjedinjenim Američkim Državama na koju je Modrić odbio otputovati, za što je novčano kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je Modrić samostalno nastavio trenirati na trening-igralištu Tottenhama, a na svakodnevnoj bazi pristižu oprečne vijesti vezane uz njegov potencijalni transfer u Real. Londonski klub ustraje na odšteti od 40 milijuna funti (50.7 milijuna eura), što je iznos koji u Realu odbijaju platiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo