Slomili su Modrića: 'Očekujem da se priključi!'

'Ne dobijemo li za Modrića ponudu koja će nas zadovoljiti, reintegrirat ćemo ga u momčad', najavio je u nedjelju navečer trener Tottenhamovih nogometaša Andres Villas-Boas...

6.8.2012.
8:49
VOYO logo

"Modrić već izvjesno vrijeme trenira samostalno", rekao je za Sky Sports portugalski menadžer londonskog Premierligaša nakon nedjeljnoga prijateljskog dvoboja s Watfordom:

"Bilo bi dobro kada bi se osjećao mentalno spremnim priključiti se treniranju s ostatkom momčadi. U ovom su trenutku ostali igrači definitivno na drugoj razini u smislu pripreme, koncentracije i predanosti. Mislim da Luka mora shvatiti da klub ne može popuštati pred ponudama drugih klubova. Svaki igrač ima vrijednost i naš je interes da je branimo. Ukoliko se dogodi da naš zahtjev ne bude zadovoljen, očekujem da se Modrić čim prije uključi u svakodnevni ritam treninga", izjavio je Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastojat ćemo riješiti Modrićev problem što je prije moguće. Situacija je definitivno teška za njega, no predsjednik samo brani klupske interese i Luka to mora shvatiti. Oko toga da klubovi ne nude za njega ono što predsjednik traži, nema se što učiniti. Luka je izniman profesionalac i nadam se da će se vratiti u momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje bi li Modrić mogao spreman dočekati početak sezone, Villas-Boas je odgovorio:

"Očigledno ćemo morati raditi na njegovoj pripremljenosti. Čim prije moramo ga reintegrirati mentalno pa onda i fizički."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo