OVO SE NE VIĐA ČESTO / Villarreal spektakularnim autogolom u sudačkoj nadoknadi prosuo pobjedu protiv Atletico Madrida

Image

Do posljednje minute vodili su s 2:1, a onda su svari krenule nizbrdo

30.8.2021.
8:17
VOYO logo

U španjolskoj La Ligi nakon tri kola više nema nijedne momčadi s maksimalnim učinkom, nakon što je u posljednjem nedjeljnom dvoboju Villarreal na gostovanju u Madridu do posljednje minute vodio protiv Atletica s 2-1, a onda si spektakularnim autogolom izbio dva boda iz džepa. Video pogledajte ovdje.

Konačna statistika je pokazala dva udarca Villarreala, a oba su završili pogocima, te čak 24 šuta domaće momčadi, pet unutar okvira. Vodstvo gostima donio je Manu Trigueros u 52. minuti. Samo četiri minute poslije izjednačio je Luis Suarez nakon povratne lopte Angela Corree

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 74. minuti gosti su opet poveli golom Nizozemca Arnauta Danjume. I sve do pete minute sučevog dodatka "žuta podmornica" je plovila prema pobjedi. Tad je na dugu loptu upućenu prema kaznenom prostoru reagirao Mandi, glavom proslijedio prema sredini svog gola, ali je vratar Geronimo Rulli krenuo u svoju lijevu stranu i nije se stigao vratiti na poziciju na kojoj ga je očekivao njegov stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema viđenom, domaća momčad je zaslužila bod, ali način na koji je do njega došla je doista bio bolan za trenera Unaija Emerija i igrače Villarreala.

Šime Vrsaljko ostao je na klupi Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo