Trener objavio svoju istinu o Messiju!

'Činilo se nemogućom misijom postići toliko golova i srušiti Müllerov rekord. No, do kraja godine pred Leom su još tri utakmice.

10.12.2012.
8:57
VOYO logo

Čudesni je Argentinac donio pobjedu Barceloni na tradicionalno neugodnom gostovanju za njih, kod Betisa u Sevilli. Završilo je 2:1 za Barcelonu, a Messi je dva gola kojima je pretekao Gerda Müllera po broju pogodaka (86-85) postignutih u kalendarskoj godini zabio u 16. i 25. minuti.

"Mislim da ovo postignuće dovoljno govori kakav je Messi igrač, premda ima samo 25 godina. Mislim da nakon njega nikad više nećemo gledati takvog igrača", dodao je Vilanova nastavivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će požnijeti još mnogo uspjeha. Razumije igru u ofenzivnom i u defenzivnom pogledu. S njegovim je rekordima uvijek isto: stalno ih postavlja i onda ih ponovno ruši. No, nemojmo sad kvariti ovaj trenutak. Uživajmo u njegovu rekordu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjednakih razloga za uživanciju Vilanova nema kad je igra njegove momčadi u Sevilli u pitanju. Real Betis je u drugom poluvremenu deklasirao lidera prvenstva.

"Pokušavali smo suziti teren, te iz kontranapada u drugom poluvremenu postići još pokoji gol. Imali smo par prigoda, no istina je da su ih, i to jako dobrih, imali i domaći nogometaši. U prvom smo poluvremenu dominirali, u drugom smo patili daleko više", priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo