U Barçi objasnili zašto ne žele 'stroj za golove'!

'Falcao je fantastičan, možda je i najbolji napadač trenutačno na svijetu, ali ne uklapa se u našu nogometnu filozofiju.

2.9.2012.
17:22
VOYO logo

Još dok je igrao u Portu mnogo se pričalo o sjajnom kolumbijskom nogometašu Radamelu Falcauu. No, od dolaska u madridski Atletico postao je još spominjaniji.

Ovaj fantastični napadač je u dvije utakmice zaredom zabio hat-trick. Prvo je u prvenstvenom ogledu protiv Athletica utrpao suparniku tri od četiri gola, a potom je u europskom Superkup ogledu također zabio tri od četiri gola Chelseaju (u pobjedi 4:1). Cijeli nogometni svijet se divi njegovoj spretnosti u suparničkom šesnaestercu. Opasan je po vratara iz apsolutno svih pozicija, a divi mu se i trener Barcelone Tito Vilanova, makar tvrdi da za njega nema mjesta u katalonskom velikanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/Gn87gGkNmB0 "Ne, on nije nogometaš za Barcelonu. Ne mogu reći da je na našoj listi želja ma kako god dobar bio. Zapravo, on je fantastičan, možda je i najbolji napadač trenutačno na svijetu, ali ne uklapa se u našu nogometnu filozofiju. Da ga dovedemo, zbog njega bi trebali mijenjati kompletne zamisli na travnjaku, a to ne bi bilo isplativo", rekao je Vilanova i dodao: "No, u Atleticu je savršen. Taj klub je samo zbog njega danas tko zna koliko posto opasniji suparnik za sve, pa tako i za moju Barcelonu." Podsjetimo da je prošle sezone Falcao bio treći strijelac Primere, iza nedodirljivih Messija i Cristiana Ronalda. Zabio je Kolumbijac tada 24 pogotka, a Daily Mail tvrdi da ga je nakon 'šamaranja' Chelseaja 'zakapario' Roman Abramovičte da bi sjajni Kolumbijac u siječnju trebao doći na Stamford Bridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo