VIDEO: / Veliki preokret i šou Barçe u Madridu!

Nogometaši Barcelone upisali su visoku 5:2 pobjedu u sklopu 17. kola španjolske Primere, u kojem su gostovali kod Getafea.

22.12.2013.
19:22
VOYO logo

No nije sve bilo tako lako za momčad Gerarda Martina. Njegovi su nogometaši "prespavali" prvih 15 minuta utakmice, unutar kojih su primili dva pogotka. Buđenje je trajalo do 34. minute, kada je krenuo Pedro-šou.

Pedro je najprije iskoristio sjajno dodavanje kroz obranu Cesca Fabregasai s nekih 18 metara, u padu, sjajno lobao domaćeg vratara Moyu. Sedam minuta kasnije Andres Iniesta je uposlio Pedra na lijevoj strani šesnaesterca domaćina, ovaj je zaljuljao svog braniča, a potom neobranjivo pogodio u suprotan gornji kut Moyina gola. Samo dvije minute kasnije Pedro je, nakon što je domaći branič kratko odbio ubacivanje s lijeve strane, kompletirao svoj hat-trick udarcem iz neposredne blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon takvog preokreta unutar svega devet minuta, jedino je logično bilo da Barcelona u nastavku dovrši posao. To je učinio Fabregas, koji je najprije u 68. minuti zabio, vjerojatno iz zaleđa, nakon ubacivanja Pedra s desne strane, da bi potom realizirao jedanaesterac četiri minute kasnije.

//www.youtube.com/embed/eTTfLcbMmWM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je pobjedom ponovno vratila vrh ljestvice, koji joj je na 24 sata oduzeo Atletico Madrid. Doduše, oba sastava imaju identičan broj bodova (46), ali Katalonci imaju bolju gol-razliku. Recimo i da je u ranijoj utakmici još jedan katalonski sastav, Espanyol, bio uspješan, slavivši 4:2 domaću pobjedu protiv Valladolida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo