VIDEO: / Velika pobjeda Juventusa u Milanu!

Nogometaši Juventusa savladali su Milan na San Siru 2:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Talijanskog kupa i tako napravili veliki korak ka finalu..

8.2.2012.
23:21
VOYO logo

Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu, a oba gola za Staru damu postigao je urugvajski branič Martin Caceres i to na svojem debiju.

Prvo je mrežu Milana načeo u 53. minuti pospremivši loptu iz odbijanca. Na 1:1 samo devet minuta kasnije vratio je RossonereStephen El Shaarwy iz akcije u kojoj mu je prethodno glavom loptu servirao Massimo Ambrosini, da bi konačnih 2:1 za goste Caceres postavio u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je drugi Caceresov gol i najljepši trenutak susreta. Zabio ga je odmjerenim udarcem malo izvan ruba kaznenog prostora u same rašlje gola Marca Amelije.

Ovom pobjedom Juve je nastavio niz neporaženosti u Seriji A i Talijanskom kupu ove sezone, dok je Milan protiv velikog rivala pretrpio i drugi poraz budući su u listopadu prošle godine poraženi u prvenstvu u Torinu s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni dvoboj u Torinu na rasporedu je 21. ožujka. Drugi polufinalni par čine Siena i Napoli. U nastavku prekinute utakmice 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva Catania i Roma su odigrali bez pobjednika 1:1. Bila je to utakmica koja je prvotno igrana 14. siječnja i prekinuta je pri rezultatu 1:1 u 65. minuti zbog jake kiše.

Sada je odigrano 25 minuta nastavka, 30 minuta uključujući sudačku nadoknadu, ali novih golova nije bilo i došlo je do podjele bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, strijelac za 1:0 vodstvo domaće Catanije bio je Nicola Legrottaglie u 25. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Daniele de Rossi u 29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo