[VIDEO] VEČER IZ SNOVA ZA VATRENOG: / Baršić fantastično zabio iz slobodnjaka i onda još upisao prekrasnu asistenciju

Image
Foto: Profimedia

Ovo mu je treći gol za Rangerse otkako je došao u ljeto 2018. godine, a sve ih je zabio iz slobodnih udaraca

12.8.2020.
22:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić imao je sjajnu večer u pobjedi svojeg Rangersa protiv St. Johnstonea. Momčad Stevena Gerrarda slavila je s 3:0, a Vatreni je postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca i upisao je i asistenciju.

Ovo mu je treći gol za Rangerse otkako je došao u ljeto 2018. godine, a sve ih je zabio iz slobodnih udaraca. Ovaj put je poentirao u 21. minuti udarcem s 18 metara, uzeo je kratak zalet i onda ljevicom prebacio živi zid i pogodio u bliži kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak pogledajte OVDJE.

Image

Borna Barisic of Rangers plays a first time cross into the penalty area Rangers v Hibernian, Ladbrokes Scottish Premiership, Football, Ibrox Stadium, Glasgow, UK - 05 Feb 2020, Image: 496751889, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U posljednjoj minuti prvog dijela Barišić je opet briljirao i sjajnim je proigravanjem pronašao Kentu koji je zakucao za vodstvo 2:0. Posljednji gol djelo je Aribe, a zabio ga je odmah na otvaranju drugog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistanciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo