[VIDEO] VATRENI JE MOGAO SAMO U NEVJERICI GLEDATI: / Pola Europe priča o nestvarnom sprintu i golu čudesnog Mbappea

Image

Naš Ćaleta-Car ostao je negdje iza u prašini i mogao je samo gledati u nevjerici što im Mbappe radi

8.2.2021.
13:14
VOYO logo

U derbiju 24. kola Francuske lige PSG je u gostima svladao Marseille s 2-0. Veliki francuski derbi pripao je Parižanima, koji su pobjedu osigurali već u prvom dijelu. U devetoj minuti pogodio je Kylian Mbappe na dodavanje Di Marie, a u 24. minuti u strijelce su upisao i Icardi.

Bila je to osveta Parižana za poraz od Marseillea (0-1), prvi nakon devet godina, lani u rujnu u Parizu. Domaći igrač Payet dobio je crveni karton u sudačkom dodatku, a hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car odigrao je cijeli susret za Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring during the French L1 football match between Olympique de Marseille and Paris Saint-Germain at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France on February 7, 2021.,Image: 589468191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Utakmicu je najviše obilježio potez ponajboljeg igrača svijeta Kyliana Mbappea. Mladi je Francuz u devetoj minuti izveo pravo čudo o kojem danas priča pola Europe. Gol je pao iz kontranapada, a Mbappe je u njemu sprintao s gola na gol brzinom od čak 33 km/h i na koncu je postigao pogodak. Naš Ćaleta-Car ostao je negdje iza u prašini i mogao je samo gledati u nevjerici što im Mbappe radi.

Pogodak pogledajte OVJDE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo