VIDEO: / United u tri minute srušio velikog rivala!

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Liverpool 2-1 na Old Traffordu u prvoj utakmici 25. premierligaškog kola.

11.2.2012.
16:09
VOYO logo

Pogodio je u 47. i 50. minuti za svoj 16. odnosno 17. ovosezonski prvenstveni pogodak. Prvi je gol zabio volejem s druge vratnice, pet metara udaljen od gola, nakon kornera, i nakon očajnoga obrambenog pokrivanja Glenna Johnsona, napadački najraspoloženijega gostujućeg igrača.

Čak 30 posto golova ove sezone, najviše od svih premierligaških klubova, momčad Kennyja Dalglisha prima nakon kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo tri minute kasnije Antonio Valencia oduzeo je loptu Jayu Spearingu na 25 metara od Reinina gola, poslužio usamljenog Rooneyja a ovaj je svoj 350. nastup u dresu Manchester Uniteda zaokružio pogodivši kroz noge španjolskog vratara za 2:0 vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točno je 26. put u karijeri Wayne Rooney na jednoj premierligaškoj utakmici zabio najmanje dva gola. Samo su petorica napadača (Shearer, Henry, Fowler, Cole i Owen) još uvijek ispred njega.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=yvObUGiXUgVSGy8x
szólj hozzá: Man Utd v Liverpool 2:0 Rooney

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konačnih je 2:1, također nakon prekida koji je izveo Charlie Adam, smanjio Urugvajac Luis Suarez. Visoka je lopta pri naglom spuštanju nespretno pogodila Rija Ferdinanda i od njega se odbila na noge urugvajskom napadaču, koji u svojoj prvoj utakmici protiv Uniteda nakon suspenzije od osam utakmica nije propustio priliku zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je suspenziju dobio zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre. Prije utakmice, prilikom tradicionalnog pozdravljanja igrača dviju momčadi, Suarez je preskočio Francuzovu ruku. Evru je to vidljivo razočaralo, pa je do nje pokušao doći nasilu uhvativši već otišlog Suareza za desnu nadlakticu. Ovaj se nije vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretkraj utakmice Liverpool je stvorio pritisak u pokušaju da dođe do izjednačenja, no gostima to nije uspjelo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo