VIDEO: / United pokazao tko je gazda u Engleskoj

Chelseajeva nada u čudo na Old Traffordu tinjala je do 43. minute, no tada je mladi Chicharito pogodio za vodstvo Manchestera. Drogba je u 76.

13.4.2011.
1:40
VOYO logo

Gosti su bolje otvorili utakmicu i u prvih dvadesetak minuta potpuno zagospodarili terenom. Svoje prilike propuštali su redom Torres, Anelka i Lampard, no sjajni Van der Sar otklonio je svaku prijetnju.

Manchester je prvi put opasnije zaprijetio u 25. minuti. Ubačaj Rooneyja glavom je u mrežu ugurao Hernandez, no pomoćni sudac dosudio je zaleđe. Opasno je zaprijetio i Rooney desetak minuta poslije, ali Čech je bio priseban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su gosti slagali akcije i zabijali se u čvrsti zid Unitedovih braniča, sijevnuo je kontranapad. Velški veteran Ryan Giggs sjurio se po desnoj strani obrane Chelseaja, ubacio u peterac gdje je mladi Meksikanac Chicharito neometano poslao loptu u mrežu i odveo Crvene vragove s vodstvom na poluvrijeme.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fD1h64PHLM8VfB6E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu gosti su krenuli na sve ili ništa, ušao je Drogba i baš je on bio najveća prijetnja domaćinima do kraja utakmice. Njegov udarac sa dvadesetak metara u 59. minuti zamalo je prošao pored Van der Sarove vratnice.

Sve nade Chelsea srušile su se u 71. minuti nakon što je za žestoki start na Naniju sudac Benquerença Brazilcu Ramiresa pokazao drugi žuti, isključujući karton. No, samo pet minuta kasnije jednu dugu loptu u kaznenom prostoru Uniteda prihvatio je Drogba i snažnim udarcem pogodio bliži kut domaćih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, samo minutu kasnije u sličnoj se situaciji na suprotnoj strani našao Park koji je plasiranim udarcem pogodio mrežu pored istrčalog Čecha. Do kraja susreta Chelsea je pokušavao udarcima iz daljine, ali odlični Nizozemac na vratima Uniteda nije se dao savladati.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104080675006 arti-201104050850006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo