VIDEO: / Tužan kraj velike karijere!

Nogometaši Milana teško su podnijeli ispadanje iz Lige prvaka.

10.3.2011.
13:55
VOYO logo

"Odigrali smo odlično kao momčad, ali smo ipak eliminirani. Bez obzira što smo pružili vrhunsku partiju, ovo je poraz. Po mojem mišljenju, bolji smo od njih, ali bolja momčad ne pobjeđuje uvijek. U dvjema utakmicama su jednom zapucali na naša vrata, zabili gol i prošli. Sada se trebamo koncentrirati na oba domaća trofeja", rekao je švedski napadač Ibro nakon susreta.

http://video.rutube.ru/04754e801fdaa0426e7deacfce41e957

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na suparničkoj strani – euforija. Svi veličaju jedno od najvećih klupskih ostvarenja, prvi put u Ligi prvaka i odmah četvrtfinale. Ono što je još važnije navijačima Spursa, Arsenal je ispao i sada svojim najljućim navijačkim suparnika mogu 'vaditi mast'.

"Ovo je veličanstveno za klub, navijače i sve nas. Igrati Ligu prvaka po prvi put i odmah ući u četvrtfinale fantastičan je domet. Navijači su bili doista fenomenalni, oni su ponosni na momčad i dali smo im razlog da budu ponosni. To je jedino važno", istaknuo je trener Tottenhama Harry Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice u suzama, ali ne radosnicama, dočekao je veliki igrač – Clarence Seedorf. Iskusni Nizozemac je shvatio da je vjerojatno odigrao svoju posljednju utakmicu u Ligi prvaka pa nije bio u stanju odgovoriti ni na pitanje TV-reportera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj na White Hart Laneu bio je njegov 122. u najelitnijem europskom klupskom natjecanju i kao da je znao da bi mu mogao biti posljednji. Seedorf je odigrao vrhunski, bilo ga je po cijelom terenu, a nekoliko je puta spašavao i pred vlastitim vratima.

No, ostat će upamćen kao jedna od najvećih legendi Lige prvaka i čovjek koji je jedini igrao za tri momčadi koje su je osvojile europsku titulu (Milan dvaput, Ajax, Real Madrid)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103100127006 arti-201103090897006 arti-201103090647006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo