VIDEO: / Tulum godine održan u Barceloni!

Barcelona je osvajanje 21. prvenstvene titule proslavila paradom u otvorenom autobusu po ulicama glavnog katalonskog grada na kojima skupilo tisuće i tisuće navijača kako bi pozdravili svoje heroje

14.5.2011.
14:43
VOYO logo

Igrači Pepa Guardiole naslov prvaka su osigurali još u srijedu remijem (1:1) kod Levantea, da bi se u petak, nakon zajedničkog ručka, ukrcali u autobus koji je bio oblijepljen slikama igrača i stručnog stožera, te velikom porukom Campions.

Posebno vidljivo mjesto zauzeo je i žuti transparent s natpisom Llorca al nostro cor ("Llorca u našim srcima") kao poruka podrške gradiću kojeg je u srijedu poharao razorni potres ubivši najmanje 10 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 90 minuta autobus je kružio ulicama Barcelone prije nego što je slavljenike iskrcao na stadionu Camp Nou gdje su nastavili sa slavljem.

Prvi su na travnjak istrčali kapetan Carles Puyol i Xavi držeći katalonsku zastavu, dok su na velikom ekranu išli kadrovi velike pobjede Barçe nad Realom 5:0 u studenom 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su potom glasno skandirali ime svakog igrača, a ogromne ovacije dobio je ljubimac tribina Eric Abidal. A zatim su krenuli govori:

"Moram napraviti taj posljednji korak, nemojte sumnjati da ćemo dati sve od sebe ne bi li 29. svibnja na ovom istom mjestu slavili osvajanje Lige prvaka. Hvala svima koji se brinu o nama igračima, bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Puno vam hvala!", izjavio je kapetan Carles Puyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih svima zahvaliti za nevjerojatnu podršku, kao što su već prije mene rekli - hvala vam puno. Ne mogu riječima izraziti svoje divljenje prema ovim igračima koji su neponovljivi. Volim vas! Za kraj želim izraziti podršku ljudima koji su stradali u Llorci", rekao je trener Barçe Pep Guardiola, kojeg su potpuno prepavile emocije, pa je od suza jedva završio govor.

Maestro sredine terena Xavi sve je zaključio riječima: "Nema smisla razmišljati o drugima jer je Barcelona najbolja momčad na svijetu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105130274006 arti-201105080335006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo