[VIDEO] TOTALNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Slavni engleski nogometaš zakucao Lamborghinija u smeće, ali to nije najluđa stvar

Image
Foto: Screenshot Twitter

West Hamov igrač bio je na putu za klupski hotel uoči utakmice s Crystal Palaceom

27.12.2019.
9:59
Screenshot Twitter
VOYO logo

Slavni engleski nogometaš i zvijezda West Hama, Michail Antonio, postao je veliki hit na društvenim mrežama i to zbog pomalo bizarnog razloga. Naime, Antonio je zakucao svog skupocjenog, 250 tisuća eura vrijednog, Lamborghinija u kante za smeće i zid, a zatim je iz automobila izašao odjeven u - snjegovića!

West Hamov igrač bio je na putu za klupski hotel uoči utakmice s Crystal Palaceom, ali je doživio prometnu nesreću pokupivši prvo prometni znak, zatim kante za smeće i na koncu zid obližnje kuće. Auto je završio na pola u dvorištu kuće, dio je bio na smeću, a onda je snjegović Antonio izronio iz automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vikao je na nekoga na mobitel. Ljutio se što mu ta druga osoba govori da je glup jer je tvrdio da nije glup te je rekao da bi ga trebali pitati je li prošao bez ozljeda. Nije dobro izgledalo. Bojala sam se da je možda teže stradao, ali ipak je sve u redu", rekla je vlasnica kuće. Antonio se zatim pokupio s mjesta nesreće, ali je obećao da je vlasnicima nadoknaditi svu štetu, premda im se još nije ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo