[VIDEO] TKO SE SJEĆA KOMIČNE SCENE S VATRENIMA I NOVINAROM? / Mandžukić objavio najsmješniji video sa Svjetskog prvenstva

Image
Foto: Profimedia

Mario Mandžukić prisjetio se jedne komične scene s medijske konferencije uoči finala s Francuskom

24.4.2020.
8:14
Profimedia
VOYO logo

Oni su možda bili najomiljeniji dvojac hrvatskim navijačima za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Mario Mandžukić i Danijel Subašić bili su uz, Rakitića i Modrića, nositelji igre u hrvatskoj reprezentaciji, ali su kroz natjecanje navijače oduševljavali i gestama izvan terena.

Tako se Mario Mandžukić prisjetio jedne komične scene s medijske konferencije uoči finala s Francuskom. Na njoj su sudjelovali on i Subašić, a tu im se dogodila neobična situacija sa španjolskim novinarom. Novinar je postavio u potpunosti nesuvislo pitanje i nogometaši ga nisu razumjeli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

12.06.2018., Rusija, Roscino - Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. Hrvatski nogometni reprezentativci Danijel Subasic i Mario Mandzukic odrzali su konferenciju za medije na stadionu Arena Roscino. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Čudna situacija s novinarom

"Pozdrav igračima. Igrate zajedno s Rakitićem i Modrićem, jednim od najboljih vratara na svijetu (valjda je mislio veznjaka op.a.). Mislite li da Hrvatska ima veznjaka na svijetu ili jednog od njih", upitao je pomalo zbunjeni novinar i onda šutke čekao odgovor.

Pitanje je uputio Subašiću, pa je Mandžukić trknuo rukom našeg vratara da mu i odgovori. Međutim, Subašić novinara nije baš razumio, što mu ne možemo zamjereiti, pa je upitao Mandžukića: "Što je rekao"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, Mandžukić se sada opet prisjetio te scene i objavio je video na svom Instagramu, a on je u nekoliko sati skupio više od 320 tisuća pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je ovu urnebesnu snimku iz Rusije postavio na svoj Instagram i koja je u nekoliko sati imala više od 280.000 pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo