VIDEO: / STRAVICNA OZLJEDA! Dogovorio prelazak u Real, pa tesko stradao

Nogometasi Porta bez ikakvih su poteskoca izborili plasman u cetvrtfinale Lige prvaka nakon sto su u uzvratnoj utakmici osmine finala na svome Dragau deklasirali Basel s 4:0.

11.3.2015.
8:54
VOYO logo

Vec u 18. minuti utakmice tesku je ozljedu zadobio desni bek Porta, 23-godisnji Brazilac Danilo, a ono sto cijelu pricu cini bizarnijom jest podatak da je nastradao u sudaru sa suigracem. Danilo je, naime, krenuo na jednu loptu, ali nije primijetio da istu namjeru ima i njegov vratar Fabiano.

Cuvar mreze je u konacnici prvi stigao do lopte i izbio je, ali istodobno ramenom pogodio nesretnog sunarodnjaka i suigraca u glavu. Danilo je istog trenutka pao na travu i ostao nepomicno lezati. Nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoci, s ovratnikom je iznesen s terena i prevezen u bolnicu. Iz Porta su zasad objavili samo da je njihov nogometas dosao k svijesti, te da obavlja detaljne pretrage kako bi se utvrdila tezina ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/O9u9a1zaaZ6/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Zanimljivo, Danilu se ova nesreca dogodila svega nekoliko sati nakon sto je portugalski dnevnik A Bola objavio da je Brazilac sve dogovorio s Real Madridom, te da ce od ljeta nositi dres Kraljevskog kluba. U igri su bili i Barcelona i Manchester United, ali Danilo se navodno odlucio za aktualnog europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo