[VIDEO] SRAMOTAN INCIDENT S CRISTIANOM U GLAVNOJ ULOZI: / Ronaldo se divljački iskalio na protivniku, a pogledajte reakciju suca

Image
Foto: Profimedia

Sudac Paolo Valeri očito nije imao hrabrosti isključiti velikog Portugalca i dodijelio mu je tek žuti karton

16.7.2020.
13:31
Profimedia
VOYO logo

Juventus je odigrao još jednu katastrofalnu utakmicu protiv Sassuola, remizirali su s 3:3. Dobro su krenuli, ali Sassuolo je preokrenuo i na kraju je momčad Maurizija Sarrija morala hvatati izjednačenje.

Utakmicu je obilježio i jedan vrlo ružan incident s Cristianom Ronaldom u glavnoj ulozi. Ronaldo je promašio veliku priliku u 60. minuti pri rezultatu 3:2, a nakon toga se u naletu bijesa iskalio na kapetanu domaće momčadi Francescu Magnaneliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Italian Serie A football match Sassuolo vs Juventus Turin played behind closed doors on July 15, 2020 at the Mapei stadium in Reggio Emilia, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus.,Image: 543484559, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Vrlo je neoprezno išao na loptu, kojoj je bliže bio igrač Sassuola, zatim je napravio prekršaj na njemu i još ga đonom nagazio dok je ovaj ležao na podu. Prema svim kriterijima Ronaldo je trebao biti isključen, ali sudac Paolo Valeri očito nije imao hrabrosti isključiti velikog Portugalca i dodijelio mu je tek žuti karton.

Video pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo