VIDEO: / Španjolci pobjesnili zbog Rakitićevog gola!

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić bio je junak velikog gradskog seviljskog derbija u petak navečer. Ogled 31.

13.4.2013.
11:48
VOYO logo

Time Rakitić nije naplatio odličnu igru u vidu pobjede svoje Seville, budući da je nakon samo dvadeset minuta igre njegova momčad imala 2:0, a oba je pogotka postigao baš hrvatski reprezentativac.

Nije čudno što ga je internetski nogometni-portal Goal.com, njegova španjolska verzija, nahvalila i ocijenila s gotovo savršenom peticom (ocjene su u rasponu od jedan od pet). Rakitić je dobio 4.5 uz objašnjenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je bio sjajan, bio je i sol i papar u fantastičnoj izvedbi Seville tijekom prvog dijela".

Iako je Sevilla imala 3:0 do samog kraja prvog dijela, završilo je podjelom bodova, a sam sebe za remi krivi trener Seville Unai Emery:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam kriv što smo završili bez pobjede. Morao sam osjetiti da je Medel živčan i morao sam ga izvadit iz igre prije nego je dobio crveni karton. Ovako smo zbog te situacije uzeli smo bod".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener domaće momčadi je priznao da su prva dva pogotka Ivana Rakitića, u prvih 20 minuta djelovala razarajuće po njegovu momčad, a drugi je prokomentirao riječima: 'Zaleđe k'o kuća!'.

"Mislim da smo brzo došli u minus od tri gola jer smo ostavili previše prostora igračima kao što je Rakitić. Prvi gol nas je šokirao, a drugi je pao iz zaleđa velikog kao kuća i taj nas je dotukao. Međutim, zaigrali smo puno čvršće u drugom dijelu, ali istina je i da bi nam bilo puno teže da smo igrali 11 na 11", izjavio je trener Betisa Pepe Mel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6290541

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo