VIDEO: / Slaven Bilić je tek sad vidio tko je još 'luđi' od Splićana

Trener Bešiktaša Slaven Bilić ovih je dana vjerojatno shvatio da postoji grad i zemlja koji po zaluđenosti nogometom u najmanju ruku konkuriraju njegovom Splitu.

16.12.2013.
15:14
VOYO logo

Slaven Bilić nije želio govoriti o bizarnim situacijama i sudačkim odlukama koje su uvelike kumovale porazu njegovih nogometaša od Kasimpaşe (2:1) u 15. kolu turskog prvenstva. A da se usudio, vjerojatno bi se teško zaustavio.

Na terenu je zaista bilo svega, a vrhunac je bio ulet jednog navijača na travnjak i napad na igrača istanbulske momčadi. U prvom je poluvremenu branič Kasimpaşe Ryan Donk zaustavio jedan napad Huga Almeide tako da mu je pod noge bacio drugu loptu koju je neko vrijeme držao u ruci?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donk je za to dobio samo žuti karton.

U 82. minuti, pri rezultatu 2:1, Beşiktaşu su isključena čak dvojica nogometaša, Ramon Motta i spomenuti Almeida, i to zbog sukoba s huliganom koji je utrčao na travnjak i oborio njihovog suigrača Manuela Fernandesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/5NZzcg9qycg

"Neću raspravljati o sučevim odlukama, želim pričati samo o nogometu. Čini se da se, kad imamo vodstvo, prebrzo opustimo i prepustimo suparniku kontrolu. U svakom slučaju, da su naši napadači bili malo koncentriraniji, mogli smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Treba nam konstanta i moramo ostajati fokusirani do posljednjeg zvižduka", poručio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beşiktaş je poslije 15 kola na četvrtom mjestu s 26 bodova, 12 manje od vodećeg Fenerbahçea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo