VIDEO: / Sjajni Dudu namjestio dva pogotka!

Ukrajinski prvak Šahtar iz Donjecka odigrao je u utorak prijateljsku utakmicu protiv Ruskog Anžija te slavio s 3:1, a Eduardo da Silva je bio asistent kod prva dva pogotka.

22.2.2012.
13:26
VOYO logo

U pripremnom dvoboju protiv ruskog Anžija Šahtar je bio bolji i golovima Mhitarjana te dva puta Adriana svladao momčad iz Mahačkale 3:1. Strijelac jedinog zgoditka za ruski sastav bio je Žirkov. Rumunjski strateg na klupi Šahtara samo je vratara Pjatova, te hrvatske reprezentativce Darija Srnu i Eduarda na terenu ostavio cijeli ogled.

Posebno se istaknuo Dudu koji je uspješno razigravao suigrače, te bio asistent kod dvaju golova svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tW3J2Swjv1qxHshD "Bila je ovo zahtjevna utakmica, a na kraju smo mogli i uvjerljivije slaviti. Stvorili smo puno šansi, a po mom mišljenju odigrali smo najbolju utakmicu cijelih priprema. Došli smo do prave forme za ostatak sezone", izjavio je Eduardo za Internet stranicu Šahtara, te dodao: "U prvom dijelu smo potpuno kontrolirali utakmicu, a u nastavku je Anži bio malo bolji. Oni su se pokazali kao vrlo dobar protivnik jer u svojim redovima imaju nekoliko vrlo brzih i kvalitetnih igrača. U našoj momčadi ja sam danas odigrao nekoliko dobrih poteza i doveo suigrače u situacije za postizanje pogotka, a već sutra će to učiniti netko drugi. Bitno je da dobro funkcioniramo kao momčad", poručio je hrvatski reprezentativni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo