[VIDEO] RONALDO SI ZA ROĐENDAN KUPIO SUPERLUKSUZNU JURILICU: / Proizvedeno ih je dosad samo deset, a košta osam milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o posebnom modelu slavnog talijanskog brenda, koji je danas u vlasništvu Volkswagena

13.2.2021.
11:50
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, proslavio je prije tjedan dana 36. rođendan, a tim si je povodom odlučio kupiti poklon i to ne bilo kakav već superluksuzni auto vrijedan osam milijuna eura.

Naime, Portugalac je još lani naručio Bugatti Centodieci, ali tek sada je uplatio punu vrijednost i auto će mu biti isporučen tek 2022. godine. Riječ je o posebnom modelu slavnog talijanskog brenda, koji je danas u vlasništvu Volkswagena, a ova je serija puštena povodom 110. godišnjice tvrtke i zbot toga nosi naziv Centodieci, što na hrvatskom znači "stotinu i deset".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centodieci je ujedno rađen prema modelu EB 110 iz 1991. godine, a proizveden je u samo deset primjeraka i svi su do sada rezervirani. Ovaj automobil ima W16 motor koji razvija čak 1600 konjskih snaga i od 0 do 100 km/h dolazi za samo 2.6 sekundi. Spomenimo kako Ronaldo u garaži već ima prošlu seriju Bugattija, Chirona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo