VIDEO: / POLA GRADA NA NOGAMA a sokirani Ronaldo samo ponavlja 'Ovo je sramota'!

TV kamere uhvatile su dvije velike zvijezde Reala Cristiana Ronalda i Karima Benzemu kako pricaju za vrijeme sraza osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea.

11.3.2015.
10:16
VOYO logo

Nogometasi Reala su protiv Schalkea skoro dozivjeli potpunu blamazu na svom Santiago Bernabeu. Kraljevi su izgubili dvoboj protiv njemackog sastava rezultatom 3:4, a goste iz Gelsenkirchena samo je gol dijelio od jedne od najvecih senzacija u povijesti Lige prvaka.

Da nije bilo Ikera Casillasa, koji je nekoliko puta odlicno reagirao, Kraljevi bi bili izbaceni sa svog prijestolja. Rasplet utakmice u Madridu utjecao je i na ponasanje zvijezda Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa su tako tv kamere uhvatile Cristiana Ronalda i Karima Benzemu kako razgovaraju. U jednom trenutku, portugalski majstore je Benzemi kazao:

"Ovo je sramota, ovo je sramota".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na kraju su uspjeli osigurati plasman u cetvrtfinale Lige prvaka, a nakon dvoboja ispred stadiona su dozivjeli neugodnu iznenadenje. Navijaci su zvijezde Reala, prilikom njihovog odlaska sa stadiona u svojim skupocjenim automobilima, pocastili sa raznim uvredama, i tako im jasno dali do znanja sto misle o njihovim slabim predstavama ove kalendarske godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ku*vini sinovi, sramota", orilo se iz grla navijaca nakon utakmice.

Khedira je bio posebno nagraden za neprimjetnu partiju protiv Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umri, gubi se u Schalke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su Realovci pognutih glava napustili Santiago Bernabeu i uputili se svojim kucama.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo