VIDEO: / Real se poigrao i s Villarrealom

Sedmom uzastopnom pobjedom Levante je zadržao bod prednosti na vrhu ljestvice ispred Reala, koji je na Santiago Bernabeuu suvereno nadigrao Villarreal s 3:0.

27.10.2011.
2:41
VOYO logo

U momčadi Josea Mourinha ponovo je briljirao raspoloženi Angel di Maria, koji je najprije asistirao Karimu Benzemi i Kaki za pogotke već u četvrtoj odnosno 11. minuti, da bi potom na dodavanje Benzeme u 29. minuti postavio konačan rezultat.

Fantastičnim pogotkom Rubena Suareza s 40 metara udaljenosti u trećoj minuti sudačke nadoknade Levante je došao do sedme uzastopne pobjede u Primeri te zadržao prvo mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pobjedu su najprije morali preokrenuti rano vodstvo gostiju iz četvrte minute, da bi, nakon što je Iñigo Martinez izjednačio za Baske u 86. minuti, gotovo izvjestan remi nadvladali fantastično izvedenim slobodnim udarcem. Do vrijedne je pobjede, tek druge u sezoni, došao Sporting iz Gijona, pri čemu velike zasluge otpadaju na hrvatskoga 31-godišnjeg napadača Matu Bilića. Slavili su igrači Josea Manuela Preciada 2:1 na gostovanju kod Mallorce, a Bilić je u 49. minuti, samo tri minute nakon ulaska u igru, pogodio mrežu na asistenciju Lore. Bio je to prvi ovosezonski pogodak Bilića za asturijsku momčad pri četvrtom njegovu nastupu, te prvi za isti klub od 11. studenog prošle godine, kada je bio strijelac u Kupu kralja.

Vezani članci:

arti-201110250667006 arti-201110251005006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo