VIDEO: / Real bi se morao zapitati nakon ovakvog povratka Barcine zvijezde

Urugvajski napadač Luis Suarez, od ovog ljeta član Barcelone, vratio se onome što mu, uz grizenje suparničkih igrača, ide najbolje - zabijanju golova.

13.10.2014.
19:40
VOYO logo

Suarez je, podsjećamo, još uvijek pod zabranom igranja službenih utakmica zbog skandala koji je izazvao na ovoljetnom Svjetskog prvenstvu u Brazilu. U utakmici protiv Italije je ugrizao za rame suparničkog braniča Giorgija Chiellinija, a s obzirom da mu je to bio već treći takav prekršaj u karijeri, FIFA mu je izrekla zabranu nastupa u devet službenih utakmica za reprezentaciju, te ga suspendirala na četiri mjeseca kad je u pitanju igranje za klub.

Prijateljske utakmice Suarez, međutim, smije igrati, pa je tako ovog ponedjeljka bio prvi čovjek u gostujućoj pobjedi urugvajske reprezentacije protiv Omana (3:0). Zabio je bivši nogometaš Liverpoola u 57. i 66. minuti, te podsjetio zašto ga se smatra jednim od najboljih napadača današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7QQc3dfoMPs

Ujedno je na najbolji mogući način najavio skorašnji El Clasico, okršaj između Real Madrida i Barcelone koji je, u sklopu 9. kola španjolske Primere, na rasporedu 25. listopada. Bit će to Suarezov prvi nastup nakon isteka suspenzije i uopće ne treba sumnjati da će biti iznimno motiviran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo