VIDEO: / Puk'o na Rooneyja i sočno opsovao!

3.3.2011.
1:09
VOYO logo

U malo kojoj zemlji na svijetu se može dogoditi da dojučerašnji igrač i kapetan vašeg kluba, u ovom slučaju Manchester Uniteda, zajedno s vama stoji na tribini za gostujuće navijače. Upravo to je scena sa Stamford Bridgea na kojem je kojem Gary Neville teško proživljavao vrlo uzbudljiv susret Premiershipa u kojem su njegovi Crveni vragovi poraženi od Chelseaja s 2:1.

Neville, od 2005. godine kapetan Uniteda, prije točno mjesec dana objavio je da mu je utakmica protiv West Bromwich Albiona prvog dana ove godine bila posljednja za klub u kojem je odigrao cijelu karijeru, te sada bivše suigrače podržava isključivo s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jEuxCrmSi97xOJG0

Sada kada je 'bespomoćan' na tribini živcira se još više nego na travnjaku pa su tako televizijske kamere zabilježile njegovu nervoznu reakciju nakon što Wayne Rooney u 65. minuti nije materijalizirao jednu vrlo izglednu akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji prenose da je u trenutku ludila izgovorio f****** hell, a i iz njegove nervozne reakcije je vidljivo da nije rekao ništa pristojno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo