VIDEO: / Luđak pucao na policiju i izazvao kaos

Tijekom susreta meksičke lige između Santosa i Morelije muškarac je ispred stadiona počeo pucati na policiju što je uzrokovalo opći kaos na dvoboju i prekid susreta.

21.8.2011.
13:42
VOYO logo

Igrala se 40. minuta dvoboja između Santosa i Morelije kada su se na stadionu začuli pucnjevi. Igrači i veliki dio navijača počeli su bježati glavom bez obzira, neki su zaklon tražili kraj betonskih ograda, a napadač domaće momčadi Emanuel Luduena je spas tražio s djetetom u rukama.

Policija je objavila da je njihove pripadnike u automobilu ispred stadiona napao još uvijek neimenovani muškarac koji je pritom ranio jednog plavca. Policija nije otkrila o kome se radi, a mediji nagađaju da je riječ o još jednom incidentu pripadnika narkokartela jer su blizu stadiona nedavno obračun imale zloglasne bande Sinaloa i Zetas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Santosa Alejandro Irarragorri je s golmanom kluba Oswaldom Sanchezom došao na centar terena i preostalim navijačima koji nisu pobjegli rekao kako se susret neće nastaviti.

"Jako nam je žao zbog vremena u kojem živimo. Žao nam je zbog gostujuće momčadi, sudaca i svih navijača koji su došli na utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106110271006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo