[VIDEO] PROCURILA SNIMKA TUČNJAVE BBB-A I GROBARA: / Pogledajte žestoki sukob navijača na ulicama Vukovara

Image
Foto: Facebook Screenshot

Tučnjava je izbila oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, a policija je intervenirala brzo i uspjela privesti dvadesetak osoba

18.6.2020.
21:57
Facebook Screenshot
VOYO logo

Na ulicama Vukovara u četvrtak u kasnim poslijepodnevnim satima nastao je pravi kaos kad su se sukobili pripadnici Bad Blue Boysa i Grobara, navijačke skupine Dinama i poklonika koji podržavaju srpski klub Partizan.

Tučnjava je izbila oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, a policija je intervenirala brzo i uspjela privesti dvadesetak osoba. Sukob je navodno započeo kada su navijači Partizana verbalno napali muškarca koji je ulicom šetao sa suprugom i djetetom, a nakon toga nastao je sveopći kaos, koji je na sreću brzo prekinut pravovremenom reakcijom policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je procurio i video sukuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je kasnije izvijestila kako je u navijačkom sukobu ozlijeđeno šest sudionika tučnjave kojima je pružena liječnička pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici.

"Sukobilo se oko 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i privela u službene prostorije 16 osoba, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje", navode iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija poručuje da su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju. "U posljednjem razdoblju preventivno smo s većim brojem pripadnika policije opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja motiviranih navijački suprotnim opredjeljenjima", navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Podsjetimo, ovaj je napad samo nastavak navijačkih sukoba u Vukovaru. Prije mjesec dana također su se iste dvije skupine sukobile u Vukovaru kad su BBB napali jednog pripadnika Grobara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo