[VIDEO] PROBAJTE SE NE NASMIJATI: / Pogledajte urnebesnu snimku Vrsaljka kako u prastaroj Pandi pretječe suigračev terenac

Image

Nedugo nakon što je objavljena slika, izašao je i urnebesan video

12.1.2021.
9:42
VOYO logo

Glavni grad Španjolske trenutno se oporavlja od jake snježne mećave nezabilježene u zadnjih 50 godina. Snijeg je paralizirao promet u španjolskoj metropoli, a neugodni vremenski uvjeti iznenadili su sve građane, koji su navikli na toplije i suhe zime.

U neugodnoj situaciji su bili i hrvatski nogometaši koji igraju u tom gradu. Recimo, zvijezda Real Madrida Luka Modrić je zbog mećave ostao zarobljen na aerodromu, a drugi Vatreni, Atleticov Šime Vrsaljko u ponedjeljak je pokazao kako se on nosi s teškim vremenskim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi da se više ne vozi u nekom skupocjenom automobilu, već da na trening ide u starom modelu Fiat Pande, koji se sada može kupiti za stotinjak eura.

Image
Foto: Instagram, Šime Vrsaljko

S njim su se u Fiatu vozili njegovi suigrači Thomas Lemar, Mario Hermoso i Yannick Ferreira Carrasco, a nedugo nakon što je objavljena slika, izašao je i urnebesan video na kojem se vidi kako Vrsaljko i ekipa u Pandi pretječu Llorenteov terenac koji je također bio na putu do kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo