VIDEO: / PRIMAJU SE ZA GLAVU Zbog ovoga je čitav Madrid u suzama

Kakav bi to El Clasico bio da nije bila bar jedna situacija za Oko sokolovo. Naime, krajem prvog poluvremena linijski sudac je poništio pogodak Garetha Balea za 1:2 Real Madrida.

22.3.2015.
23:57
VOYO logo

Počela je teći 39. minuta. Kroos je iz kornera dodao Modriću koji je s nekih 22 metra iz kosa s desne strane ubacio u kazneni prostor gdje je bila najveća gužva. Lopta je sretno i spretno došla do Benzeme. Francuski napadač je primio loptu na nekih 11 metara od gola.

Nakon gužve, loptu prima Kroos, sjajno petom prosljeđuje na lijevu stranu do Benzeme koji je izašao van, i koji je nabacio Baleu na četiri metra od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin bez problema postiže pogodak, no, linijski sudac je svirao zaleđe. U usporenoj snimci se može vidjeti da je Ronaldo bio malo ispred posljednjeg čovjeka u obrani Barce, Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo je Portugalac glavom lagano proslijedio loptu do Balea, kada mu je Benzema nabacio. Zbog ove situacije, čitav Madrid je u suzama, a Kraljevi mogu žaliti što ovo nije bio regularan pogodak.

Jer, utakmica bi sasvim sigurno otišla u drugom smjeru da je Real poveo sa 1:2 i bilo bi još uzbudljivije na Camp Nou. Sve u svemu, bio je to pravi spektakl, kako i dolikuje najvećoj svjetskoj nogometnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo