VIDEO: / Priča je gotova! Josip Radošević predstavljen na Kantridi!

Mladi 21 - godišnji povremeni hrvatski reprezentativac Josip Radošević i službeno je novi igrač Rijeke. Nogometaš Napolija u Rijeku je stigao na posudbu do kraja kalendarske godine.

4.2.2015.
17:25
VOYO logo

Iako su talijanski mediji pisali o tome kako će Josip Radošević najvjerojatnije završiti na posudbi u drugoj talijanskoj ligi, točnije u Cittadelli ili Crotoni, dogodio se veliki obrat i mladi povremeni hrvatski reprezentativac je završio na posudbi u Rijeci do kraja sezone. Veliko je to pojačanje za trenera Matjaža Keka, koji je sa Radoševićevim dolaskom dobio na stabilnosti u veznom dijelu Bijelih sa Kantride.

"Josip je, slično kao i Filip Bradarić, mlad i perspektivan igrač. Ne manje bitno, ima i iskustvo igranja u jakom klubu i jakoj ligi. No i na njemu je da se dokaže treneru i izbori za poziciju u momčadi te napravi novi iskorak u svojoj karijeri što sigurno zaslužuje po svom potencijalu", kazao je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radošević ima iskustvo igranja u domaćem prvenstvu. Kao igrač Hajduka odigrao je 33 utakmice u hrvatskoj ligi, a posebno je ostao upamćen kada je debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na SP u Brazil, na gostovanju u Belgiji. U reprezentaciju ga je pozvao tadašnji izbornik Igor Štimac, a cijelokupna hrvatska javnost je sa puno skepse gledala na tu njegovu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su se počela povlačiti priča da je Štimac Radoševiću uvrstio u sastav za Belgiju jer ga gura u reprezentaciju. Radošević je na skepsu javnosti odgovorio sjajnom partijom, ali nakon toga više nikada nije zaigrao za Vatrene. Dolaskom u Rijeku, Radoševiću se otvara velika prilika da se dokaže i izbori poziv izbornika Nike Kovača.

"Moja prva želja je bila da dođem u Rijeku. Došao sam u klub koji ima jasne ambicije i jasna očekivanja uz trenera koji voli raditi s mladim igračima. Došao sam se dokazati i dati sto posto na terenu. Igrače Rijeke poznajem, ekipa je povezana i neće biti nikakvog problema", rekao je Radošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo