VIDEO: / PRESKOCIO MESSIJA Velicanstveni Ronaldo rusi sve rekorde

Najbolji nogometas svijeta u 2014. godini Cristiano Ronaldo je u utorak na vecer protiv Schalkea postao najbolji strijelac u povijesti europskih natjecanja.

10.3.2015.
23:42
VOYO logo

Jos dugo ce se pricati o uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka izmedu Real Madrida i Schalkea (pobjeda Nijemaca 4:3). Njemacki sastav dijelio je samo pogodak od senzacije na Santiago Bernabeu, ali Madridani su se sretno provukli u cetvrtfinale ukupnim rezultatom 5:4. Osim cudesne igre Schalkea i povratka naseg Luke Modrica na nogometne travnjake, i to nakon 114 dana pauze zbog teske ozljede hvatista misica lijeve natkoljenice, susret je obiljezio i Cristiano Ronaldo.

Velicanstveni portugalski nogometas je u ovom dvoboju postigao svoj 78 pogodak u Europi, cime je postao najbolji strijelac europskih nogometnih natjecanja u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Portugalac je tako detronizirao svog velikog rivala Lionela Messija i Raula, koji su dijelili prvo mjesto sa 76 pogodaka. Uz to, Ronaldo je postao i prvi nogometas koji je stigao do cifre od 40 golova u jednoj sezoni petu godinu za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo